Zakład produkcji mięsa drobiowego Prus

Zakład produkcji mięsa drobiowego Prus powstał już w 1998 roku. W 2004 przeszedł gruntowną modernizację i został dostosowany do rygorystycznych wymogów rynków europejskich, uzyskał zdolność produkcyjną do 12 tysięcy sztuk na jedną zmianę. Nasza firma stale się rozwija i poszerza swój zespół pracowników, obecnie zatrudniamy około 50 pracowników etatowych. Codziennie poświęcamy wiele uwagi na produkcję wyrobów mięsnych, wysokojakościowych. Do produkcji wykorzystujemy najwyżej jakości urządzenia, maszyny i sprawujemy ciągły nadzór nad odpowiednim przebiegiem procesów technologicznych.

 

Certyfikat jakości HACCP

System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli HACCP zapewnia bezpieczeństwo żywności, z punktu widzenia jakości zdrowotnej. Wdrożyliśmy ten system, by zrobić wszystko, co jest możliwe dla bezpieczeństwa zarówno dla konsumentów, jak i mięsnych wyrobów. Dla nas ważny jest przede wszystkim klient i jego zdrowie, dlatego dokładamy wszelkich starań, by mięso pochodziło tylko ze sprawdzonych i polecanych źródeł.

Serdecznie zapraszamy do współpracy z nami i do skorzystania z naszych usług!

Prus Ubojnia drobiu Tomasz Prus

Ubojnia_drobiu-18
Ubojnia_drobiu-17
Ubojnia_drobiu-16
Ubojnia_drobiu-15
Ubojnia_drobiu-14
Ubojnia_drobiu-13

Zobacz również

Dowiedz się co oferujemy Oferta

Masz pytania? Kontakt

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.